30.7.13

Födelsedagsmiddag och HIPP!

Fina tjejer hemma hos Emma! 

Mumsig mat med karibiskt tema! Ananaspajen vi gick till efterrätt var himmelsk!!  

Emmas spegel var helt sinnes smickrande! Inte riktigt verklighetstrogen dock hehe.. 

Sandra bytte kläder mitt i allt och provade mina skor! Sassy lady ;) 

Taggad tjej hehe!! Bartender kan hon bli iaf -killer strawberry daiquiris fixade hon. 

Sjukt taggad och inte fullt så nykter när jag kom hem vid två-tiden! Var inte fullt så taggad när klockan ringde 05.57 då det var dags för jobb. YOLO haha. 
 




28.7.13

Success!


Igår kom vi in på hipp wiho! Lagom typiskt då att jag jobbar helgen, var varken så full som jag ville vara och kunde inte stanna så länge som jag ville. Det kändes dock som att fyllan slog till på vägen hem.. Skickade denna bilden till Anna när jag lyckats vingla hem på cykeln vid tvåtiden. Inte så nykter kanske haha. Förfesten bestod av emma som bjöd på födelsedagsmiddag. Mycket gott, speciellt ananaspajen var en hit! Iaf så är det nu dags för sista dagen innan fem veckors ledighet!! 

27.7.13

Sista jobbhelgen!!

Ser ni hur fantastiska dessa är? När jag var hemma i flädie igår för att plocka körsbär möttes jag av ett helt träd som var fullt av nästan svarta körsbär. 1,5 liter fick jag med mig hem, en del av dem sitter jag och mumsar på nu på min rast.  

Såhär snygg blir man när man cyklar 8 km på 20 minuter. Jag spenderade dagen i Ystad igår. Solade på stranden, badade och hade det sjukt härligt. Så himla fint där. Sen åt jag och Anna lunch på en mysiginnergård tillsammans med hennes pojkvän och hans mamma och syster. Smörrebröd med räkor åt vi, gott!! Var hemma sent på eftermiddagen och ville hinna plocka körsbär, därav den snabba cykelturen..

Snabbt som attan gjorde jag pizza som fick gräddas medan jag duschade mig fräsch igen. Hade en skön fredagskväll i soffan. 

Haha, såhär snygg var jag på väg till jobbet imorse. Ryggsäck is tha shit!!  
 

23.7.13

Nedräkningen har börjat!!

Jobbdag 1 av 5 börjar nu, inte mycket kvar. 

Random bild på havet. Tydligen har där varit 20 grader i vattnet de senaste dagarna!! 

21.7.13

En veckas semester!

kool chej haha

Förra lördagen tog jag tåget tidigt till Kristianstad där pappa hämtade upp mig. Efter att sagt hejdå till farbröder med fruar som skulle tillbaka till verkligheten så åkte vi andra ner till stranden.


Till slut hade vädret vänt och det var sol och varmt, så himla härligt. 17 grader i vattnet och världens bästa strand (Sveriges i alla fall).


Chillarn nummer ett här. Ser inte ut som att han drömmer bra drömmar dock, ingen glad min inte. 


På söndagen var vädret inte lika bra, molnen rullade in. Passande nog var det Degeberga marknad så dit åkte vi. Inte så mycket att fynda, men lite godisremmar och bullar blev det allt.


I måndags sken solen på förmiddagen och vi cyklade ner till stranden tidigt. En man som joggade förbi berättade att det varit 7 grader på morgonen, men när vi var där hade det åtminstone stigit till 10 grader. Uppfriskande dopp minst sagt..


Martin var lite rastlös när det var för kallt för att ligga i havet hela tiden. Att gräva funkar ju dock alltid. Att komma upp var lite värre hehe.


Molnen kom sen mitt på dagen så då stack vi tillbaka till stugan. Egobildstagande - varför inte haha..


För att fördriva eftermiddagen åkte vi in till stan (Åhus haha, inte så stort alls). Vinnaren på bild här, hur det gick för mig och Martin pratar vi inte om. Mamma jobbade på just denna minigolfbanan en sommar så hon har faktiskt ganska stor fördel jämfört med oss andra.


I tisdags var det så många och mörka moln att stranden inte var ett alternativ. Pappa och Andreas jobbade så det var bara mamma, Martin och jag som cyklade till Åhus. Vi gick en runda på stan, vilket tog ungefär 10 minuter, gatan är inte lång.


Martin tyckte att lunchpaus var lite roligare. Jag är inte den som är den heller, jag menar, fish 'n' chips från rökeriet. MmMmMmm. 


Standard-frukost på altanen utanför mamma och pappas sovrum. Så himla härligt att bara ta det lugnt och sitta där lääänge. 


Seriöst alltså. Så jäkla fint. Solig onsdag alltså, 10 isiga grader i vattnet. 


Pappa hade med sig körsbär från Flädie - heeeaven!! Standard i stugan är förmiddag på stranden, eftermiddag på altanen. Skvallertidningar är aldrig fel heller höhö.


På kvällen är där sol på baksidan - därav ny altan och ny perfekt grillplats. I onsdagskväll höll jag pappa sällskap, drack öl och åt musslor. Kan inte bli mer semesterkväll än det. 


Längre in låg mamma och väntade på maten. Ska förresten lägga upp en film på Flax snart tror jag haha. 


Fläskfilé, fransk potatissallad, halloumi, coleslaw och grillad citron. GOTT. Citronen blir väldigt söt, och väldigt saftig fortfarande. Värt att prova.


I torsdags var det dags för mig att åka tillbaka till Lund så jag ville ta vara på dagen optimalt. Tog en morgonpromenad i solen, nästan folktomt och väldigt stillsamt. Jag köpte med mig bullar från bullvagnen och njöt av en långfrukost. Några timmar på stranden hanns också med!


På kvällen skulle jag nämligen träffa denna tjejen och passa på och ses innan hon for till Italien för äventyr. Så Therese, Malin och jag hade picknick innan Therese skulle vidare till jobb och jag och Malin till Hedmanska för teater. Perfekt torsdag.


Har tagit några promenader i Stadsparken. Morgonljuset är inte pjåkigt.


Igår pressade jag satan på Lomma Beach tillsammans med ett gäng boys, vissa mer väntade att träffa på än andra.. Det sjuka är ju att på vintern har jag i princip inga linjer - hur fan kan hela jag vara så vit?!


Kvällen spenderades i pildammsparken med Sandra, Emma och Herman. Mackor, muffins, vattenmelon och cava njöt vi av mellan skratten. Moa Svan och Jesper Rönndahl - så jäkla roliga. 

Även idag har det pressats, med Sandra som sällskap. Packade som sillar låg vi på Lomma beach. Nu har jag bara en veckas jobb kvar och jag startar det hela med att vara ledig imorgon. Då ska huden dock få vila lite, risk att den börjar ryka annars hehe. 

9.7.13

Sol och ledighet

Idag var jag som sagt ledig. Väderprognosen var lovande så för att kunna utnyttja så mycket sol som möjligt sågs jag och Emmi på gymmet redan 8. Drygt en timme senare var crosstrainern trampad på och armar och mage genomarbetade. Ingen dålig start på dagen!

Vid elva var jag på plats i Flädie. Körsbär plockades sen låg jag på gräset och solade. 

Till sällskap hade jag P3, spotify, en bok och diverse småkryp. 

Efter två timmars sol och bad var jag hungrig och lite trött på solen. Att äta en omelett i skuggan var alltså väldigt passande!

Ett tag satt jag vid dammen och läste. Förutom att det porlar så mycket att man blir kissnödig hela tiden är där väldigt mysigt att sitta. 

Det blev kanske lite väl mycket sol, whoopsie. Skulle kanske haft solkräm. Men äh, hoppas det gått över till brunhet imorgon. Och ursäkta om ni stöts av min rumpa, min mage såg förfärlig ut så den vill jag inte visa..

Ikväll har jag käkat med Anna och Sara innan vi tog en runda på entré. Lagom och trevlig kväll. Nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar med jobb imorgon, godnatt!

8.7.13

Just nu

Sitter på balkongen och dricker en proteinshake efter styrkegympa. Tog chokladsmak och blandade i lite snabbkaffe, SÅ gott!! Gillar ni kaffe så prova. Dagens träning jämfört med fredagens var ju så himla mycket bättre, som natt och dag alltså. Samma pass, men olika ledare - sjukt stor skillnad. Pepp idag istället för hat, härligt.

Inte helt fel va?! Nu ska jag göra fruktsallad och äta den och läsa lite i den sista solen! 

6.7.13

Lördagssnack

Att vakna till solljus och blå himmel var en trevlig omväxling denna morgon. Inte för att det hjälpte pigga upp mig, fasen vad jag är trött. Men hoppas att första koppen kaffe ska kicka igång mig. Förhoppningsvis kan jag få lite sol på mig idag trots att jag jobbar till fyra, men med tanke på hur många som det förväntas vara sjuka idag blir det nog inte så mycket. 

Väntade på en tant igår och blev uttråkad höhö. Kunde varit värre ändå? Dessa tröjorna är ändå lite figursydda. 

Efter jobbet igår mötte jag upp emmi på Gerda för styrkegympa. Ledaren som har fredagspasset dock är så jävla kass. På nåt sätt lyckas han få oss båda arga istället för peppade, fyfan. Vi tog oss igenom det iaf. Efter lite tillpiffning mötte vi upp Jessica och Sophie och satte oss på TGI, så himla goda burgare. Och efterrätter. Ganska mätta och belåtna blev vi nomnom. Ikväll ska jag till Trelleborg (trellehulla i know ;) ). My och Daniel har precis flyttat ihop i en egen lägenhet så de ska ha fest. Ska bli spännande hehe, är ju dock chaufför eftersom jag jobbar imorgon. På tal om jobb måste jag cykla dit nu. Haaaj

3.7.13

Blandat från den senaste veckan

Såhär snygga tjejer hängde jag med på etage i lördags. V i blev bjudna på skumpa av ett gäng på svensexa och dansade loss i ladan.

På söndagen åkte jag hem till Flädie som vanligt. Mamma och pappa hade tydligen också haft en hård helg för när jag vaknade upp i soffan såg jag dethär runtomkring mig. 

Såhär snygg kan man vara när man en måndageftermiddag får utväxten fixad. Lätt värt det för hårmassagen när färgen tvättas ur, underbart. 

På vägen hem från frisören köpte jag lite jordgubbar och åt sen godaste melliset. Ägg och kaviar-knäckis och jordgubbar med kvarg. MUMS

Igår hade jag en riktig tråkig vardagsdag. Jobb, mathandling, träning och matlagning. Slog till på en riktigt god middag istället!

En av anledningarna till att jag inte orkade laga middag igår var att jag gjorde matlådor. Nu slipper jag svälta på jobbet.

Nu ska jag snart ta tåget till Malmö och käka tacopaj med Emma och Emmi woop woop.