27.3.14

Tentaperiod

Nästa fredag är det dags för tenta!! Sista föreläsningen var i tisdags så nu går livet ut på att plugga så mycket som möjligt. För att liva upp det hela lite unnar jag mig. Frukosten idag blev därmed fralla med ägg och kaviar och kvarg med färsk mango. GOTT!

Var hos Elin igår. Två timmar senare och så var man Blondie igen! Finfint! 

25.3.14

Mums!

Tonfisksallad med massa gott!! Balsamicon, avocadon och fetaosten var ju lätt det som höjde det hela! 

Råkade ta en tupplur

Nyvaken sådär. Ska koka kaffe och sammanfatta det sista för idag, tarmens sjukdomar yaaay! Officiellt tentaperiod nu *suck* 

24.3.14

Lite från senaste

Njöt lite av kvällssolen! Konstaterade att jag och en bräda är en sådär kombination haha.. 

Hängde på parentesen med dessa snyggingar! 

Spexiga drinkar på ÖGs! 

Lysande tjej detdär!! 

En bra helg alltså! Päron har introducerats, det har dansats, bakis-mys i soffan och kräng! We like! 

20.3.14

En milstolpe nådd

I 5 terminer har vi haft PBL två gånger i veckan! Gruppövningar med olika fall som vi pluggat runtom. Dessa sista månader har varit dryga så alla har längtat efter att bli klara med det. Och idag hände det!! 


Sista mötet med gruppen!! Ingen mer PBL! Det betyder också att nästa steg är de kliniska terminerna när vi är ute på praktik på sjukhus. Spännande och alla ville såklart fira. Perfekt väder! 


Vår grupp slog ju lätt alla andras. Kex, ost, chokladdoppade jordgubbar, skumpa, tryffel och vindruvor! Så jäkla nice. Runtom oss satt flera andra grupper och firade de med, skumpan flödade haha. Härligt!! 

19.3.14

Dagens spännisbild

Töntigt men så roligt! Längtar tills det är dags att bli lite striktare med maten så att musklerna kanske kan titta fram lite mer! 

18.3.14

Oändlig dag

Denna tisdag har verkligen pågått hur länge som helst. Den har varit ganska trevlig, men är totalt utmattad nu. Den startade klockan 8 då det var dags för obduktion. Fallet var en ganska ung kvinna, övre medelåldern, och med intressanta fynd. Det var spännande att få se livmoder och äggstockar på riktigt!! Det jobbiga med är att man är på helspänn i nästan 4 timmar. Adrenalinet pumpar och man är uppe i varv. När det hela är över blir det därför en sån jäkla dipp. Frossa och extrem trötthet. Att hålla sig vaken på 3 timmars föreläsning efter lunch gick därför inte. Såg ut som en knarkare med mina röda ögon.. Synd för det var en bra föreläsning. Spinning efter skolan hjälpte dock, piggnade till ordentligt. Extra kul att Sandra var med! 

Efter dusch och snabb middag cyklade jag och handlade. De hade erbjudanden på jordgubbar, så goda!! Och perfekt till caseinpudding. Medan jag njöt av den stod tacopajen och svalnade och spenatpajen var i ugnen. Behövde fylla på frysen lite och ikväll var när tiden fanns att göra nåt åt det. 

Smakade lite av spenatpajen och jag tror det är en riktigt hit!! 12 portioner paj blev det, skönt. Nu ska jag sova, halleluja typ. Godnatt! 

16.3.14

Myshelg

Helgen har varit finfin! Emma och Sandra lyckades båda dra på sig ordentliga förkylningar så blev inget häng med dem i fredags. Istället blev det Svensson-liv med Sebastian haha. Tacos, mjukiskläder, soffhäng och godis! Säga vad man vill om det, men ganska mysigt ibland. 


Lördagen spenderades på Väla! Köpte inget själv utan agerade smakråd, mysig dag. Emma mådde lite bättre så spenderade kvällen hos henne framför Argo! Intressant film och bra sällskap. 


Nu är det officiellt. Denna mannen är min haha! Söt boyfriend va? 

14.3.14

Göttigt

Läste häromdagen emmis inlägg om hur glad hon var och hur bra allt känns ibland. Och när jag vaknade igår morse så kände jag igen mig. Solen sken, vilket gör extremt mycket. Jag skulle träna med emmi för första gången den veckan, alltid roligt. Hade spenderat hela kvällen innan med Sebastian vilket alltid är ett plus i kanten. Jävligt nöjd och glad alltså. Idag är det inte sämre, scenariot är detsamma. Kaffet är drucket, det är fredag wiie. Ikväll väntar mys med Emma och Sandra, längtar! Hoppas ni har det lika bra! Puss&kram 



9.3.14

Födelsedagsveckan över!


Det fjärde och sista firandet var igår! Det var lite tveksamt om det var 3 eller 23-årsfirande som var på gång men jag gillar det. Invigde dessutom ljudsystemet jag fick i present av familjen, basen var najsss. 20 glada tjejer kom vilket var så himla roligt. Att lottisen kom som överraskning satte definitivt ett stort plus i kanten på kvällen! Massa tjatter, kul! 

Fick så mycket fint av allihopa, tack!!! Kvällen blev lite spårad sen.. Vet inte riktigt vad jag höll på med på tegners och resan hem är helt svart. Inte helt okej alltså. Tur jag hade en fin kille som stod ut med och tog hand om mig.  


7.3.14

Mys

Efter en intensiv vecka så är en hemmakväll ensam helt rätt. Pizza till middag, film på TVn, present från igår som doftar riktigt bra och en skön soffa. Trivs. 

6.3.14

B-day firande #3

Ger dethär med kavaj ett försök! Känns inte helt bekvämt men tänker att det är en vanesak. Så länge jag inte ser ut som en sekreterare är jag nöjd! 

5.3.14

Födelsedags-mat!!

Det hela inleddes med en överrasknings-förrätt! Jag hade inte ätit pilgrimsmusslor innan så pappa hade i smyg fixat detta - pilgrimsmusslor med bacon, sparris och balsamvinägersås. Riktigt gott!

Ni ser ju. Dog

Frusen cheesecake är en topp-favorit! 

Idag var det min tur att bjuda igen - kycklingspett med jordnötssås. Kan inte klaga, MUMS! 

Fina tjejer <3 

4.3.14

Så bra dag!

Började dagen med att äga tentan. Jag och Alya var först ut från alla rum och allt flöt på bra. Klart vi var nervösa så det var väldigt skönt att det blev godkänt på allt! Efter det var klart fixade jag fralla och kaffe på gateau för att ladda träning. Nytt personbästa i bänk wihooo!! 

Fick en present från magen i form av en poppande ven! Kuuul!

Fick en present av finaste emmi!! Kanske lite overkill till de byxorna och helt fel till sport-BHn men TAAAACK!! <3 Gillar det jättemycket!! 

Och för en stund sen ringde det på dörren, där stod en man med en bukett!!! Bästa Gotlands-tjejen alltså <3

3.3.14

Sista dagen som 22!

Imorgon är det min födelsedag wiie! Ska bara göra en tenta mellan 8-9 sen blir det firande resten av dagen! Firande blir det även på onsdag. Och torsdag. Och lördag hoho. B R A vecka yaaay. 



Roade mig med egobilder istället för att plugga i väntan på den segaste ever. Kanske dags att korta ner håret lite snart, fast gillar det långt. Får se, blir inte frisören förrän i slutet av mars i vilket fall. 

2.3.14

Update



Gjorde fetaostbiffar i veckan. Att lägga allt som en fyllning i mitten istället för att blanda med köttet var inte alls fel. Sötpotatis till så.!

Fredag och magträning. 

Gårdagen spenderades på Emporia med denna godbiten. Vi åt lunch på Dim Sum innan vi tog oss ann det viktiga. Blev en hel del bra köp för oss båda, roligt!
Söndag och veckans sista pass som idag innebar ben och axlar. Vet ni hur svårt det är att ta en bra bild på sin rumpa haha? Stort problem jag vet.. Den fick jobba lite idag iaf. Fick fan inte upp 150kg i benpressen en enda mm så det (tillsammans med synliga magrutor och att kunna göra chins) är sommarens mål. 

Handlade även tills nästa veckas festligheter igår. Har därför också en hel hylla fylld med godsaker. Det luktar godis bara jag öppnar skåpet. PLÅGA. Men ska fan inte ta en enda bit.

För det här är också gott. Caseinpudding med varma hallon och chokladsås (på casein). Så det  så! Nu ska jag försöka vara effektiv med plugget så jag slippa vara stressad hela kvällen, hade varit tråkigt för mitt sällskap.